Ofte Stilte Spørsmål

På denne siden finner du oversikt over de flest stilte spørsmål vi får fra våre kunder. Skulle du ikke finne det du lurer på her, er du alltid velkommen til å ta kontakt med vårt kundesenter via mail på support@befit.no

Vi støtter de fleste betalingsløsninger slik at som kunde kan betale med løsningen du ønsker å bruke

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Vipps
  • Klarna

Vi prøver å sende ut din bestilling så fort som mulig fra vårt lager. Vi sender ut din bestilling fra vårt lager som regel i løpet av 1-4 Virkedager, ved stor pågang kan dette ta litt lengre tid.

Å gjøre en retur hos oss er helt gratis.

Hvis du angrer ditt kjøp så kan du benytte deg av angrerett skjema som du du finner i pakken.

Hvis du ikke henter din pakke blir den send tilbake til vårt lager, og din bestilling vil bli kansellert, og du vil bli trukket 59,- i frakt avgift.

Ordren din vil være registrert med «Til behandling», helt til den er klar for sending fra vårt lager.

Det vil si at vi har gått midlertidig tom for varen, vi vil forsøke å fylle på og å sende bestillingen din så raskt som mulig. Innen 2-9 virkedager.

Trykk på «Glemt Passord», og skriv inn din mailadresse. Deretter vil vi sende deg en link hvor du kan lage et nytt passord.

Vi sender jevnlig ut anonyme rabattkoder i Nyhetsbrevet vårt, på Facebook, Snapchat og Instagram. Følg oss i sosiale medier, og meld deg på vårt nyhetsbrev, så får du alltid med deg de beste tilbudene og rabattene våre.

Hvis du trykker deg inn i handlekurven din, vil du kunne trykke på «Legg inn rabattkode ». Trykk her, og skriv inn koden din. Deretter trykker du «Bruk kode». Rabatten vil så automatisk trekkes fra på sluttsummen din.

Inne på «Min konto» Kan du sjekke statusen på ordren din. Du vil også kunne spore forsendelsen din gjennom linken du får i ordrebekreftelsen, som dau får på mail.

Du kan skrive til kundeservice med å trykke på melding ikonet på høyre hjørne.

Kontakt kundeservice med å trykke på melding ikonet på høyre hjørne og vi vil hjelpe deg videre slik at du får riktig vare.