Karriere Hos Befit.no

Vi ønsker alltid å tilby våre kunder de beste varene med den høyeste kvaliteten vi kan oppdrive. Dette for at du som kunde skal være sikker på at når du bestiller noe fra oss, får både du og kroppen din det beste av det beste. Dessuten skal produktene du finner på Befit ha en konkurransedyktig pris.

  • For at vi skal blomstre som bedrift, er det også viktig for oss å skape et godt arbeidsmiljø for våre ansatte. Dessuten tror vi at ansatte som har det bra og trives på jobb, gjør en ekstra god innsats for våre kunder
  • Vi streber stadig etter, og har som mål å være beste på kundeservice. Det skal være en smidig, hyggelig og trygg opplevelse å handle på Befit. Og du som kunde skal være trygg på at du får rask og kyndig hjelp om du trenger det.
  • Befit gjør så godt vi kan for ikke å bruke unødvendig plast, og prøver å holde våre pakker og forsendelser så miljøvennlige som mulig. Vi samarbeider også med produsenter som har fokus på miljø.

Hvis vi høres ut som den type bedrift du vil være en del av – og du tror du har noe å bidra med i teamet vårt – ta gjerne kontakt.