Hopp til innhold
FRI FRAKT PÅ ALLE BESTILLINGER OVER 499,-
FRI FRAKT PÅ ALLE BESTILLINGER OVER 499,-

Om oss

Befit.no har kunden i fokus, og vi ønsker at du skal kunne finne alt du trenger for å få den beste treningsopplevelsen her hos oss. Derfor tilbyr vi nå nesten alt du kan tenke deg innen trening, fra kosttilskudd til utstyr og tilbehør, og utvalget vårt øker stadig. Trenger du proteinpulver, meal - replacement, vitaminer/ mineraler, pre- work out, treningssko, treningsklær eller bare en ny shaker? Du finner det, og mye, mye mer hos oss. Befit.no er din one stop shop for alt innen trening!

Om oss

Befit.no har kunden i fokus, og vi ønsker at du skal kunne finne alt du trenger for å få den beste treningsopplevelsen her hos oss. Derfor tilbyr vi nå nesten alt du kan tenke deg innen trening, fra kosttilskudd til utstyr og tilbehør, og utvalget vårt øker stadig. Trenger du proteinpulver, meal - replacement, vitaminer/ mineraler, pre- work out, treningssko, treningsklær eller bare en ny shaker? Du finner det, og mye, mye mer hos oss. Befit.no er din one stop shop for alt innen trening!quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam.

Høy kvalitet til en hyggelig pris

I Befit ønsker vi alltid å tilby våre kunder de beste varene med den høyeste kvaliteten vi kan oppdrive. Dette for at du som kunde skal være sikker på at når du bestiller noe fra oss, får både du og kroppen din det beste av det beste. Dessuten skal produktene du finner på Befit ha en konkurransedyktig pris.mollit anim id est laborum.

Fremragende kundeservice

Vi streber stadig etter, og har som mål å være beste på kundeservice. Det skal være en smidig, hyggelig og trygg opplevelse å handle på Befit. Og du som kunde skal være trygg på at du får rask og kyndig hjelp om du trenger det.dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Med miljøet i tankene

Befit gjør så godt vi kan for ikke å bruke unødvendig plast, og prøver å holde våre pakker og forsendelser så miljøvennlige som mulig. Vi samarbeider også med produsenter som har fokus på miljø.exercitationem ullam.