Personvernsvilkår

Vi i Befit.no tar personvern på alvor, og følger de til enhver tid gjeldende regler i norsk lovverk hva angår personvern

Lagring av personopplysninger og bruk av informasjonskapsler

Både IP- adresse og informasjon som er lagt inn i kommentarskjemaer lagres av oss. Dette gjør vi i et forsøk på å forhindre useriøse, nedsettende og krenkende kommentarer etc. Videre lagrer vi også en

«hash» dette er en anonym tekstremse som lages med utgangspunkt i din epostadresse.

Hvis du legger inn kommentarer på nettsiden vår, vil profilbildet ditt, etter at kommentaren er godkjent, kunne ses av alle. Det er også praksis hos befit.no at kommentarer kan bli automatisk kontrollert for å sikre at de ikke er søppelpost.

Hvis du ønsker det, kan du etter at du har lagt inn en kommentar krysse av for at du ønsker at vi skal huske ditt navn og din e-post adresse. Krysser du av for dette, vil informasjonen lagres i en informasjonskapsel. Det vil isåfall gjøre ting lettere for deg, da du slipper å taste inn informasjonen på nytt ved neste innlogging. (Informasjonskapselen vil utløpe av seg selv etter ett år).

Når du logger deg inn  vårt nettsted med din brukerkonto oppretter vi også en informasjonskapsel som lagrer innloggingsinformasjonen din. (Denne utløper etter 48 timer.) Unntaket er hvis du krysser av for «husk meg», da vil informasjonen lagres i 14 dager. Informasjon om valg du har tatt i forbindelse med sidevisning lagres i ett år.

Det vil også lagres en ID til eventuelle artikler du publiserer eller redigerer, i form av en informasjonskapsel. Her lagres ingen personopplysninger, og vi tar kun vare på informasjonen i en dag.

Bilder og innhold fra tredjepartssider

Artikler på siden(e) vår(e) kan inneholde bilder artikler og videoer m.m. som stammer fra andre nettsider. Dersom dette er tilfellet vil innholdet oppføre seg likt som om du hadde besøkt nettstedet innholdet opprinnelig kommer fra. Det vil for eksempel si at det kan forekomme bruk av sporingssystemer og informasjonskapsler fra nevnte tredjepart, som i sin tur kan innebærer at hva du gjør kan overvåkes via tredjepartsinnholdet.

Rettigheter du har, og hvem som har tilgang til dine opplysninger.

Vi deler ikke opplysninger om deg som kunde med utenforstående eller tredjeparter, med mindre det er nødvendig for å gjennomføre tjenesteytelsen. Eksempler på slik nødvendig deling kan for eksempel være ved bruk og gjennomføring av betalingsløsninger. Uansett kan du være trygg på at det kun er våre grundig utvalgte samarbeidspartnere som vil få infomrasjonen. Både vi og våre partnere har databehandlingsavtaler i henhold til personopplysningsloven, og følger norsk lov for øvrig.

Du, og alle andre registrerte brukere kan slette, se og redigere egne personopplysninger når som helst. (Dette gjelder ikke brukernavn)

Du kan også be om at vi sletter all informasjon vi har om deg, foruten informasjon vi er nødt til å lagre av juridiske eller sikkerhetsmessige grunner.